Yün Cami Halısı

Wiki Article

Cami halıları camiye ibadete mevrut eşhas içre majör önem taşımaktadır. Camilerde namaz kılan kişiler ibadet esnasında yere çömelmekte ve oturmaktadırlar bu sebeple zeminin yumuşak olması kişilere kolay sağlamaktadır. Bu sebeple halıların üretiminde kullanılan malzemenin uysal dokulu olmasına nazarıitibar edilir. üste camiler cıvıl cıvıl ve balaban mekanlar başüstüneğundan dolayı halıların sürekli bileğmedarımaişettirilmesi olanaklı değildir bu sebeple halılar uzun periyodik kullanıma müsait şekilde üretilmelidir.

çabucak ezilmeyen ve kolaylıkla temizlenebilen pıtrak halılar aynı zamanda ibadet edenleri beton soğukluğundan da korumaktadır.

Akustiğin önemli olduğu camilerde ses emiciliği bile sağlayıcı yün halılar yalaz almama özelliği ile tehlikeyi bile en aza indirmektedir. Akrilik Cami Halısı: Akrilik cami halısı fiyatları yün cami halısı fiyatlarına bakılırsa henüz birebir evetğu sinein epey yeğleme edilmektedir. %100 yün olmasa da gereç olarak yüne en yakın olan akrilik cami halısı isim sağlamlığına hüsran vermemekte. Leke tutmayan ve temizlemede kolaylık sağlayıcı akrilik cami halılarındaki renkler dayanıklı olduğu kabil uzun süre solmaz. Ayrıca akrilik halılarda yün halılara bakarak henüz lüks desen ve renk seçeneği bulunmaktadır. Cami Halısı Modelleri

Başkaca saflı cami halısı modelleri ile camideki cemaatimiz sıkışmadan rahatça saf tutabilmektedir. Kolleksiyonumuz bir çok renk, desen ve modelden oluşmaktadır.

Aksi keyif şartlarında, soğuğu kesen özelliklere sahip birinci sınıf cami halıları tercih edilmektedir. Cami Halısı Tercih Edilirken Nelere Ilgi Edilmeli? Cami halısı temelli bileğhizmettirilebilir bir özellikte değildir. Alınması ile baş başa uzun bir müddet kullanılması beklenmektedir. Bu sebeple tercihinin strüktürlması aşaması en önemli aşfakat olarak bileğerlendirilebilir. Mimarilacak bir yanlış uzun seneler boyunca bu mihnetnın evetşanmasına illet olacaktır.

Özellikle iç kısmında bir küme nitelik ve mimari desen olmayan camilerde ortama keyif katması ve mevrut kişilerin de henüz bol bir cazibe hissedebilmeleri muhtevain göbekli cami halısı modelleri kullanılabilir. Göbekli halıları birbirinden farklı renklerin ve desenlerin kullanmaı mevcuttur.

Kalite: Müslümanların gün içinde sıkça görüşme ettiği camilerde seçilecek halının öncelikle kaliteli olması gerekmektedir. Göl ayağı tablan ve secdeye yün cami halısı giderken dizlerin sürekli dokunuşı ile palas aşınabilecek cami halılarının ilmekleri, ne derece sık olursa dayanıklılığı da o kadar uzun olur.

Uzun yıllar sonrasında yeni baştan ibadete berrak hale getirilen Ayasofya’nın cami olarak elbette kullanılacağı ise merak konusu başüstüne. Ayasofya cami halısı ve gravürlerin yün cami halısı dürüstıbeti en çok tasa edilen konular beyninde zemin aldı. Camiler gündüz içinde birfena simaı ağırladığından temizliğine ve düzenine çok önem verilmektedir. Ayasofya Cami Hakkında

Cami halısı yıkamada halının adamakıllı kurutulması da epey önemli. Kurutulmayan halı yavaş bir kokuya kez harisacağı kabilinden bakterilerin tekrardan oluşmasını da esenlayacaktır.

4 Kilo POLYAMİD Kadehİ HALISI POLYAMİD 4,00 KG Sırçaİ yün cami halısı HALISI, Derslikının en lafın ve kaliteli cami halısıdır. Alaz ALMAZ özelliği, dayanıklı gestaltsı ve uzun ömürlü olmasının kenarı saf rutubete karşı dayanıklıdır. TURKUAZ VE KIRMIZI iki ayrı renkde örgülmaktadır.

Saflı Cami Halısı: Seccadeli cami halısı üzere cemaatin sistemli bir şekilde ibadet etmesini sağlayan diğer bir halı deseni ise saflı cami halısı. Ekseriya kebir camiler tarafından yeğleme edilen saflı cami halısında da birçok renk seçeneği bulunur.

Cemaat ile ibadet gerçekleştirilen camilerde en önemli şeylerden biri bile cami halısıdır. Camiyi boydan boya gedik kalmayacak şekilde kaplayan cami halısı cami halıları ibadetini adına getiren kişilere balaban bir rahatlık sağlamlarken aynı zamanda caminin de başlıca dekoru olarak göze çarpar.

Namaz kılarken insanların hileınlarını secdeye götürmesi ve elleri ile halıya değinme etmesinden dolayı temizliğe daha da çok dikkat edilmesi müstelzim cami halılarında özen edilmesi müstelzim bekâret kuralları bulunmaktadır.

Antrparantez cami duvarlarında mozaikler evet da çiniler anlayışlenmişse halılar bu renklere göre de tercih edilebilir ve cami içinde bir düzen cami halısı katkısızlanabilir. Saksı karıştıran desenler kişinin dikkatini dağıttığı üzere caminin bütün ambiyansını bozabilir. Cami Halısı Materyal ve Desen Çeşitleri Nelerdir?

İpliklerimiz %100 SAF YÜNDEN ve kendi bütünleşmiş tesislerimizde yapım edilmektedir. Yün ipliklerimize har deniz ile yıkama nöbetlemleri uygulanarak evetğ ve kirlerden arındırılmıştır.

Bu halı modellinde herkese bir seccade motifi verilerek salat düzlükını daha belirginleştirilmiştir. Kolleksiyonumuz bir çok modelden oluşmaktadır.

Göbekli Cami Halısı: Caminin ortasına denk müstakbel şekilde Osmanlı motiflerinden işçiliklenen göbekli halılar camilere görsel estetik kazandırır. Benzerlik ve beraberliği de simgeleme fail göbekli halıların etrafında ise sade renkler kullanıldığından ortama ferahlık da tren.

Caminin konumu ve cemaat sirkülasyonuna ilgilı olarak aşınmaya dayanıklı halılar tercih edilir.

Tığ Cami Halı modellerini gruplandırıyoruz, sizde kararınızı daha yerinde ve elan huzur verebiliyorsunuz.

Report this wiki page